KARÁCSONY

A hipszter csokimikulás napszemüvegben nyomul

2014. december 6., szombat 18:46

Karácsonyi időszakban ellepik a boltokat a furcsábbnál furcsák Mikulások. Mutattunk már focirajongó csokimikulást, stroboszkópos, nyakba akaszthatót is, de a legsúlyosabb eddig a chippendale Mikulás volt. Most a hipszter csokimikuláson a sor.

A hipszter Mikulás annyira laza, hogy simán elmehetne a bulinegyedbe szombat esténként kézműves söröket és díjnyertes pálinkákat kóstolgatni, senkinek sem tűnne fel, hogy ő a Mikulás. Ennek megfelelően a ruházata (=csomagolása) sem a megszokott piros nagykabát, hanem fekete zakó, esetleg bőrkabát. A kiegészítők is fontosak, ezért van rajta egy napszemüveg, hiszen a fehér havon megcsillanó napfény tényleg tud vakítani, meg egyébként is divatos. A puttonyán sem a szokványos Christmas felirat látható, hanem a fiatalos X-Mas. A csomagolás egyébként Lindt csokit rejt, ami megnyerte a szerkesztőségi vaktesztet. A hipszter Mikulást a Müllerben láttuk, és 1390 forintba kerül.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
339 szavazat 425 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta