KARÁCSONY

Szalonnadísz, a húsimádók tökéletes ajándéka

2014. december 5., péntek 08:37 |

Ha eddig azon törtük volna a fejünket, hogy vajon mit adjunk annak, akit mindenképpen megszeretnénk tréfálni az ünnepi szezonban, akkor a szalonnás karácsonyfadisszel egyértelműen ráleltünk a tökéletes ajándékra. A hazánkba is szállító amazon.com-on egy párban kapható szalonnás díszért 24.99 dollárt (6199 forintot) kér egy kaliforniai üvegfújó. Nem kellett sokat kutakodnunk ahhoz, hogy rájöjjünk, nem ő az egyetlen, aki efféle őrültségekben utazik az oldalon.

Az oldal ugyanis tele van ilyen szokatlan kiegészítőkkel, ez alapján úgy tűnik, hatalmas üzlet rejlik a szalonnás díszekben. Ennek megfelelően az árak is igen változatosak: a legolcsóbb darabok például átlagosan 14 dollárba (3469 forint) kerülnek. Bár valószínűleg a szezonális kiegészítők nem árasztanak magukból szalonna illatot, azért így is meglehetősen fura hatást kelthetnek a szaloncukrok és csillagszórók között a fán. Az intenzív szalonna szagra a bacon illatú kölnivel akár rá is segíthetünk,ha akarunk.

A számos szalonnás dísz közül az egyik kedvencünk az lett, amit a lengyel Su La Table márka gyárt. Ők becsomagolva árulják terméküket, amiért 4959 forintot kell otthagyni az üzletükben. A cég oldalán egyéb konyhai díszeket is találtunk, a kreatívosoknak köszönhetően akár kotyogós kávéfőzővel és pezsgőspohárral is díszíthetjük a fánkat, ha már unnánk a szokásos csecsebecséket. Ön mit gondol a szalonnás karácsonyi dekorációról, menőnek találja a merész ötletet vagy inkább ciki ilyen módon viccet csinálni az ünnepekből? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
523 szavazat 443 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta