KARÁCSONY

Gazdag nőnek venne dizájnercuccot? Íme!

2014. december 4., csütörtök 11:35

A drága, férfiaknak szánt ruhák és kiegészítők mustrája után adja magát, hogy megnézzük a női darabokat is. A Net-a-porter oldalon néztünk körbe, ami az egyik legnagyobb, dizájnerruhákra szakosodott webshop. Itt is 4 kategóriából (ruházat, cipők, táskák és ékszerek) közül válogattunk és bizony értek minket meglepetések. A fenti sorrendben haladtunk és a ruhák után azt hittük, nem jöhetnek drágább holmik, aztán mégis: a táskák között találtunk olyat, amiért egy estélyi árának dupláját kérik, az i-re a pontot pedig az ékszerek tették fel. Némelyikért euróban kérnek annyit, ami forintban is sok.

Ruhák és cipők

Ha karácsonykor szívesen csillogna, akkor csapjon le Marc Jacobs estélyijére (16 540 euró). A 2014-es őszi-téli kollekcióból származó darabot apró kristályokkal és flitterekkel díszítették, az oldal üzemeltetői pedig fényes kiegészítőkkel ajánlják. Mondanánk, hogy Donna Karan kitett magáért, amikor ezt a fekete ruhát (14 951 euró) tervezte, de minek hazudjunk? Mindenesetre a csillogó kövek a tervezőnőnél sem maradtak el. A dobogó harmadik helyére – nem meglepő módon – egy Marchesa-estélyi (12 426 euró) került. Bevalljuk őszintén, nekünk ez tetszik a legjobban.

Cipők közül a legdrágábbat már ne is akarja megvenni: a Versace hasított bőr combcsizmája (4100 euró) ugyanis már készlethiányos. Ha hasonlóan sablonos és olcsónak kinéző darabot szeretne, ne búslakodjon: egy Emilio Pucci (2800 euró) önnek is jut! Ha a krokodilgiccsben hisz, ajánljuk a Gucci decens csizmáját (2 750 euró), ha pedig a ribancos darabokra bukik, akkor a Louboutin surranóját (2 495 euró)!

Táskák és ékszerek

Úgy tűnik, táskák közül most a szürkék menők: a Gucci és a Bottega Veneta (28 000, illetve 25 800 euró) is ebben a színben árulja az óbudai lakás árába kerülő darabjait. Komolyan elgondolkodunk azon, milyen munka kell ahhoz, hogy valakinek ne fájjon ennyit kifizetni egyetlen táskáért. Ha ön inkább utazásai során szereti érezni a luxust, akkor se potyogtassa a könnyeit: a Valextra (életünkben nem hallottunk erről a márkáról) kínálatában talál gurulós bőröndöt is (7 880 euró)!

A végére maradtak az ékszerek, amelyek bár gyönyörűek, még forintban sem igen fizetnénk ki ennyit. A legdrágább a Fred Leighton által megálmodott 18 karátos nyaklánc, amiért 15 milliót (48 995 eurót) kérnek. Hasonló összegért vesztegetik azt a Kimberly McDonald fülbevalót is (39 687 euró), aminek a hasonmásával bármelyik bizsus boltban találkozhat. A harmadik helyre pedig – hogy teljes legyen az összkép – egy gyűrű került, Olivia Colling remekműve (38 100 euró).

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta