KARÁCSONY

Idén ne hagyja ki a mikulásfutást!

2014. december 4., csütörtök 16:07

A szerkesztőségben sokat foglalkozunk a mozgással, azon belül pedig a futással is: áprilisban megtanultunk 5 kilométert lefutni 0-ról, megírtuk, miért szúr az oldala futás közben és tippeket is adtunk, amelyek segítségével megszeretheti ezt a mozgásformát. Indultunk a Fighters runon is, és mivel holnapután jön a Télapó, arról sem feledezhetünk meg, hogy ez a mikulásfutások hétvégéje lesz! Szerencsére egyre több helyen rendezik meg a sportesemények leginkább szerethető verzióját, ezért úgy döntöttük, összegyűjtjük, hova mehet, ha mozogni szeretne a napokban (is).

Kihagytunk valamit? Ide kattintva írja meg nekünk és kiegészítjük a posztunkat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta