KARÁCSONY

Azt hiszi, menő kültéri karácsonyi fényei vannak? Téved!

2014. december 3., szerda 18:04

Közeleg az ünnep, lassan ideje előszedni az összes karácsonyi fényt és kirakni az ablakba vagy kidekorálni velük az udvart. Talán eddig azt hitte, hogy a környéken önnek vannak a legjobb fényei, mert mondjuk több programot is tud vagy éppen egy külön generátor kell, hogy üzemeltetni tudja? A helyzet az, hogy az igazán menő kültéri fények és dekorációk világa Amerika, úgyhogy szétnéztünk, milyen darabokat szerezhetnek be az otthoniak. Hát, sokkal menőbbeket, mint itthon bárhol. Ön kiállítana az erkélyére egy karácsonyi jelmezbe öltözött, világító Yodát? És mi a helyzet az egy emelet magas felfújható karácsonyi dinoszaurusszal? És akkor még a traktoros Mikulásról, valamint a világító Hello Kittyről még nem is ejtettünk szót. A Home Depot oldalán egyébként 30 dollártól (nagyjából 7000 forinttól) kb. 100 dollárig (nagyjából 25 ezer forintig) talál izgalmas darabokat. Képek a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta