KARÁCSONY

Régi ünnepi üdvözlőlapok a homáron lovagló egértől Elvisig

2014. december 1., hétfő 18:44

Folytatjuk a múltidézést, a karácsonyozó sztárok után összeszedtünk pár aranyos és fura képeslapot a 1800-as és az 1900-as évekből. Ne csak akkor kattintson, ha szereti a cuki madarakat, kutyákat és macskákat, Elvis Presley rajongóinak is kötelező végiglapozgatnia a galériát, illetve akkor is, ha nem tudja elképzelni, mi köze lehet a páviánoknak a karácsonyhoz. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta