KARÁCSONY

Brazíliában vízen lebeg az óriás karácsonyfa

2014. december 1., hétfő 14:33

A hétvégén Rio de Janeiróban, a Rodrigo de Freitas lagúnában ismét leleplezték az óriási, vízen lebegő karácsonyfát, ami az ünnepi szezonban a város egyik fő látványossága. A kb. 85 méteres, 542 tonnás műfenyőt 3,1 millió izzó, 100 LED-es reflektorral díszítették és a Guinness Rekordok Könyve szerint ez a legnagyobb ilyen fa, írja a Telegraph. A karácsonyfa helyét január hatodikáig folyamatosan változtatják majd, hogy a város több pontjáról is gyönyörködhessenek benne a helyi lakosok és a turisták. Ez a 19. alkalom, hogy a városban felállítják ezt a fát és idén a fény volt a központi téma, pontosabban az, hogy a fény milyen fontos szerepet játszik az emberek életében. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta