KARÁCSONY

Meghatóan végződött a szomorú karácsonyfa története

2014. november 30., vasárnap 13:56

Ahogy arról már írtunk, közfelháborodás tárgyává vált egy kissé megtépázott fenyőfa, amit a pennsylvaniai Readingben állítottak fel azzal, hogy ez a város karácsonyfája. Igen ám, de a fáról letörtek az ágak, girbe-gurba, és már most a tűleveleit is hullajtja. Az egyik lakos például azt mondta: annyira csúnya fát sikerült felállítania a városvezetésnek, hogy még egy téli menedéket kereső mókus sem választaná azt. A városvezetés akkor megígérte, hogy gyűjtenek majd egy új fára. Azóta bejárta a világsajtót a hír, sokan véleményt nyilvánítottak, és mostanra el is dőlt a fa sorsa, újra, írja CBS News . Képzeljék, a városlakók hirtelen megvilágosodtak, és rájöttek, senki, még a karácsonyfa sem tökéletes, és rossz üzenet lenne lecserélni valamit a tökéletlensége miatt. Hát, vagy átjárta a kisváros lakóit a karácsony szelleme, vagy csak elegük lett, hogy mindenki a fájukon röhög, de bárhogy is, a fa marad, csak egy kicsit kicsinosítják, kipótolják a hiányzó ágakat.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta