KARÁCSONY

Ha csúnya pulóvert szeretne, ettől a floridai asszonytól megkapja

2014. november 30., vasárnap 09:16

Deb Rottum hihetetlenül ronda pulóvereket készít és legnagyobb döbbenetünkre el is adja őket. A karácsonyi ruhadarabokat áruló 45 éves floridai asszony az eBayen pózolt kissé megszállott arccal az általa készített kreálmányokban, és a Daily Mail szerint olyannyira bejött neki az üzlet, hogy már alig bírja a megrendeléseket. Minden termék egyedileg készül, Rottum általában turkálós pulcsikat használ hozzájuk. Ötletet már mi is adtunk, hogy miként tud házilag csúnya pulcsit készíteni, és bár két verziót is csináltunk, de egyik sem lett annyira ronda, mint Rottum bármelyik darabja. 

A floridai Deb Rottum tavaly kezdett el csúnya pulóvereket gyártani és mára annyira sok a megrendelése, hogy alig győzi esténként készíteni az újabb darabokat, ezért hát már gyáralapításra is gondolt. A háromgyerekes anyuka a lapnak elmondta, hogy nagyon sok csúnya pulóveres bulit tartanak, sok helyen a céges karácsonyi bulin is megmérkőznek a legborzasztóbb darabok. Mindig is kreatívnak tartotta magát, úgyhogy az egyik évben nevezett egy ilyenre, ahol egyöntetűen az ő pulóverét szavazták meg a legborzasztóbbnak.

Persze, elismeri, hogy kicsit azért csalás, ha olyan nyer egy ilyen versenyen, aki nem is saját magának készítette a pulóverét, de azt mondja: ő élvezi, hogy ő a legjobb csúnya dolgok megalkotásában. A pulóvereket nem adja olcsón, hiszen egy darab 50 fontba, azaz majdnem 20 ezer forintba kerül, mégis percek alatt elkapkodják, ha frissíti a webáruházát. Tavaly még csak 30 darabot adott el és alapanyagproblémái is voltak, azóta viszont már rájött, hogy turkálókba és bolhapiacokra kell járnia. Egy este alatt nagyjából két pulóvert tud feldíszíteni, és idén már a tavalyi sokszorosát, 200 darabot adott el, és további százra van megrendelése. A legdurvább darabok a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta