KARÁCSONY

Lebénult az írországi reptér weboldala a Mikulástól

2014. november 29., szombat 15:28

Az írországban található Shannon Írország harmadik legforgalmasabb reptere. A tavalyi sikereken felbuzdulva idén is olyan különleges repülőutat hirdettek meg, ahol a gyerekek a Mikulással mehetnek egy kört – ha nem is rénszarvasszánon, de legalább a levegőben egy utasszállító repülőgépen. Idén december 13-án és 14-én tartják az egyenként 40 perces repülőutakat, melyek bevételét jótékonysági célokra fordítják. A foglalás 10 euróba, azaz nagyjából 3000 forintba kerül és egyszerre maximum hat ülőhelyet lehet foglalni. Igenám, de ezekből csak kettő lehet felnőtt jegy, ezzel is biztosítva, hogy minél több gyerek élvezhesse a programot. A becsekkolást mesefigurák végzik, a tranzit pedig tél témájú játszóház, ahol egyenesen a Mikulás felesége szórakoztatja az utasokat. A jegyeket péntektől lehetett volna igényelni, ám a hatalmas érdeklődés miatt összeomlott az egész oldal. Hétfő délben újra lehet próbálkozni – áll a honlapon.

Santa-Flights-Snn-22
Fotó: Arthur Ellis
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta