KARÁCSONY

Gloria, a pulóveres tehén várja az adományokat

2014. november 29., szombat 12:27

Ennél furcsább jótékonysági felhívást még sosem láttunk. Gloria egy tehén, aki egy farmon él és szabadidejében szeret legelészni, de ez még nem jelent különösebben akadályt, Gloria így is egy jótékonysági kampány arcává válhatott. Ez még eddig nem annyira izgalmas, de Gloriának saját karácsonyi pulóvere van, amit kimondottan rá szabott és neki készített Elise Hurcombe, egy bristoli varrónő. A pulóveren vannak csirkék, répa meg tehenek is, sőt mikulássapkát és karácsonyfát is kapott a Devonban élő jószág, hogy így biztassák az embereket arra: küldjenek ajándékot az afrikai rászorulóknak. A Send a Cow (kb. Küldj egy tehenet) szervezettel hét afrikai országba küldhet ajándékokat, amiket egy katalógusból lehet kiválasztani. Zöldségtől kezdve csirkén vagy locsolókannán át akár tehenet is vásárolhat, így segítve az éhezőkön. Most pedig mutatjuk Gloriát, a pulóveres, mikulássapkás tehenet, aki a képek alapján egyáltalán nem lelkesedik azért, hogy fotómodell lehet belőle. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta