KARÁCSONY

Őrületes menőség: karácsonyfa helyett installáció

2014. november 28., péntek 10:51 |

2 greentree
Fotó: Pinterest

Számtalan oka lehet annak, ha valaki nem szeretne karácsonyfát. Például sajnálja a fákat, de utálja a műfenyőt. Vagy mondjuk elképzelhetetlennek tartja, hogy potyogó tűlevelek között élje le a karácsony-vízkereszt időszakot (és utálja a műfenyőt). Vagy egyszerűen csak annyira menő, hogy bevállalja: neki elég, ha a karácsonyfa csak szimbólumként jelenik meg az otthonában. Vagy dizájnboltja van, és szeretne bele valami ütős, nemszokványos dekorációt.

Sőt, ha jobban belegondolok, akár az is lehet, hogy valakinek van hagyományos fája is, meg ilyenje is egy másik szobában, mert miért is ne.

Akárhogy is, ez a karácsonyi ornament nagyon jól néz ki, kis kézügyességgel házilag is kivitelezhető, sok képet és az elkészítéséhez részletes használati utasítást talál a notmartha.org-on. 

Alapvetően egy kerek grillrács, némi lánc, sok damil, rengeteg zöld (avagy tetszőleges színű) gömb, és még annál is több nagyon aprólékos méricskélés szükségeltetik, hogy a gömbök pont kiadják a formát a térben, de mégse legyen az egész túlságosan szabályos. Ha pedig a grillrács tetejére lámpát is applikál, akkor egyben a kivilágítása is meg van oldva. Mérnökök és nagyon türelmes emberek előnyben lesznek az elkészítésnél.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta