Ajándéktipp, ha pénze van, de ötlete nincs

Mindig nagyon nehéz, ha olyannak kell ajándékot venni, aki nem áll túl közel hozzánk. Például irodai húzáson a kollegának vagy az évente egyszer látott unokatestvérnek. Ha olcsón szeretnénk megúszni, akkor jön a doboz bonbon meg a teszkós bögre, ha kicsit többől, akkor az ötcsillagos konyak. Ha viszont nagyon-nagyon sok pénzük van, és szeretnék ezt teljesen értelmetlenül elkölteni egy olyan presztízsajándékra, aminek értékéről a fogadó félnek valószínűleg fogalma sem lesz, akkor van egy jó ötletünk. Persze, veheti nagyon gazdag ember a nagyon gazdag és gasztronómiailag hihetetlenül tájékozott barátjának is, az legalább sejteni fogja, hogy itt valami nagyon exkluzívról van szó. Az egyik leghíresebb párizsi édességmanufaktúra, a Ladurée a macaronjaikhoz és péksüteményeikhez passzoló illatgyertya kollekciót is árul, a 220 grammos gyertyákat most 16 ezer forint/darab áron lehet megkapni. 

Ha ilyen talál a fa alatt, tudjon róla, a pénzt nem sajnálták az ajándékra. (Azért kérje el a blokkot, hátha visszaveszik)
Ha ilyen talál a fa alatt, tudjon róla, a pénzt nem sajnálták az ajándékra. (Azért kérje el a blokkot, hátha visszaveszik)

Olyan csodák közül válogathatnak, mint például a briós illatú: „cukormázas briósillat, gyermekkorunk elveszett világa utáni vágyakozás megtestesülése, a habos, édes, meleg kakaós délutáni uzsonnák, puha családi emlékek otthonos illata a nagymamánk konyhájából" – mondjuk nem tudom, kinek milyen nagymamája volt, az enyém nem tartott 16 ezres gyertyákat otthon. Van itt karamelles (Ez a meghökkentő gyertya a híres Ladurée sós vajkaramell-macaron illatával a mesés porcelán tartójában különleges élvezeteket ígér), praliné, narancsos-csokis, sőt még kandírozott gesztenyeillatú is. De ön mit gondol, ennyi pénzért menők az illatgyertyák?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
676 szavazat 632 szavazat
Mustra