KARÁCSONY

Vasútállomáson elhagyott plüssállatok keresik gazdáikat

2014. november 27., csütörtök 16:03

Ismeri Paddington maci történetét? Michael Bond mesekönyveinek főszereplője egy messzi földről, pontosabban Peruból származó plüssmedve, amit a Brown család „fogad örökbe" miután megszánják a Paddington állomáson magányosan üldögélő játékot. A medve ezután a szerencsés fordulat után is rengeteg kalandba keveredik, és nemsokára be is mutatják a róla szóló rajzfilmet.

Ez ihlette meg a brit First Great Western vasúttársaság munkatársait, akik úgy döntöttek, egy kedves kampánnyal próbálják megkeresni a Bristol Temple Meads állomás talált tárgyak osztályán senyvedő játékok gazdáit. Bárki írhat nekik, aki felismeri a saját körözési fotóval rendelkező plüssöket, és a First Great Western munkatársai remélik, hogy karácsonyig mindegyikőjük hazatalál. „Etettük őket, gondoskodtunk róluk és sok kalandban vettek részt, de hiányoznak nekik a szeretteik és haza akarnak menni" – olvasható a honlapon.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta