KARÁCSONY

Rénszarvasos zenélő alsónadrág karácsonyfanatikusoknak

2014. november 25., kedd 10:01

Vannak, akik sütit sütnek, dekorálnak vagy éppen illóolajat használnak, hogy ünnepi hangulatba kerüljenek, mások karácsonyi ruhákba öltöznek vagy zenét hallgatnak ugyanehhez. Nekik lehet ideális a Tchibo webáruházában kapható zenélő karácsonyi alsónadrág. Igen, tényleg jól olvasta. A rénszarvasos alsó a leírás szerint garantáltan meglepetést okoz, amikor – a használati utasítász követve – Rudolf piros orrának megnyomásakor felcsendül a Jingle Bells dallama. A zenélő betét természetesen kivehető és állítólag nem is zavarja a viselőjét, ha szándékában állna ebben menni dolgozni vagy éppen a céges karácsonyi bulit dobná fel egy ilyennelk. Az ára 3295 forint és olyan gyorsan elkapkodták, hogy már csak S-es méretben kapható. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
499 szavazat 485 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta