KARÁCSONY

A Télapó márpedig nem reggelizhet egyedül!

2014. november 25., kedd 18:03

Az ön háromévese hogyan reagálna, ha meglátná a Mikulást egy gyorsétteremben, amint magányos, egyedül fogyasztja a reggelijét? Az evansville-i Gracie Lynn Wilson például úgy gondolta, az nem járja, hogy az öreg egyedül reggelizik, úgyhogy odaült hozzá, amikor néhány hete szüleivel betértek a Bob Evans amerikai gyorsétterembe, írja az x14news.com.

„Anyu, Apu, az ott a T.É.L.A.P.Ó!" – mondta a szüleinek a kislány, aztán édesanyja engedélyével helyet foglalt a karácsony legnagyobb celebje mellett, akivel úgy beszélgetett, mintha már régóta ismernék egymást. A kislány először azt kérdezte a(z áruházi) Mikulástól, hogy élhetne-e vele és feleségével, majd pedig arra kérdésre, hogy mit szeretne karácsonyra, azt mondta: szeretne már találkozni a közeljövőben megszületendő öccsével. És hogy miért volt ott a Télapó? Nem messze az étteremtől van egy bevásárlóközpont, ott dolgozik a szakállas öregúr.

14NEWS, the Tri-State's News

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta