KARÁCSONY

Ez a világ legszomorúbb karácsonyfája

2014. november 24., hétfő 12:30

Pontosan egy hónap, ennyi van hátra karácsonyig, az amerikai Pennsylvania állam egy városában, Readingben már át is adták a feldíszített fenyőt, hogy mindenkit alaposan átjárjon az ünnepi hangulat, közölte az ABC News. Csakhogy a karácsonyfa minden várakozást alulmúlt leszakadt, hiányos ágaival és folyamatosan hulló tűleveleivel, sőt a csúcsdíszként használt világító perecet sem kedvelik a városlakók. A többség szerint a fa teljesen tönkreteszi a karácsonyi hangulatot, a sajtó a világ legszomorúbb karácsonyfájaként emlegeti a fenyőt. 

Az egyik megkérdezett járókelő egyenesen azt vallja: a fájuk annyira ronda, hogy még egy téli menedéket kereső mókusnak sem kellene. A város vezetése szerint eredetileg nem ez a fa lett volna Reading fenyője, de próbálják orvosolni a helyzetet azzal, hogy pénzt gyűjtenek egy új és szebb fára, valamint a dekoráción is szeretnének javítani valahogy.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta