KARÁCSONY

Vigye be a karácsonyt az irodába pár ezer forintból!

2014. november 24., hétfő 11:47

Az ünnepig hátralévő időt kicsit könnyebb átvészelni, ha a munkahelyére is becsempész pár karácsonyi díszt. Persze, egy mikulásvirág is megteszi, de ha olyasvalamit akar, amit nem kell gondozni és biztosan jó lesz jövőre is, akkor nézzen körül a lakberendezési üzletekben. Alább megnézheti, mit talál 1000, 4000 és 9000 forint alatt. A 9000 forint talán soknak tűnik elsőre, de ezt a pénzt összedobhatják a többiekkel. 

1000 forint alatt

Pár száz forintért már szinte bárhol lehet venni díszeket. Persze van, ahol csak egyetlen darabot kap ennyiért, de máshol akár egy egész szett is az öné lehet. A Jyskben már cuki, 20 centiméter magas műfenyőt is vehet, míg az Ikeában valódi borostyánt kaphat, amit kedve szerint aggathat tele különböző díszekkel. Ha szívesen sütöget, akkor vegyen egy helyes süteményes tálat és töltse tele, így biztosan ön lesz a legnépszerűbb kolléga az irodában.

4000  forint alatt

Ebben az árkategóriában is hasonló a kínálat, de tény, hogy 4000 forint alatt már szebb, különlegesebb és /vagy ötletesebb holmikat is találhat – ott vannak például a Zara Home díszei, a Butlers csillagos mécsestartója és persze a girlandok a többi márkától. Ne feledkezzünk meg a Kika angyalszárnyas díszéről sem, amiből akár egy vándordíj is lehet a munkahelyen. Ráfüggeszhetik például az év dolgozójának székére. 

9000 forint alatt

Megértjük, ha valaki nem szán ekkora összeget egy irodai hangulatra, de ha mégis, ezek közül a díszek közül választhat. Körhinta-rajongóknak például ebben az árkategóriában akad egy pár kötelező darab. Szerencsére a díszek többsége 4000 forintba sem kerül, és egy nappal szenteste előtt, december 23-án akár haza is viheti az irodából bármelyiket: a vendégsereg biztosan szívesen válogat majd a Butlers áttetsző, süteménytartó fenyőfájából, a Jysk műfenyőit pedig berakhatja a gyerekszobába és a hálóba is. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta