KARÁCSONY

Manós cuccokkal maxolta ki a cikiséget a Tesco

2014. november 21., péntek 13:28

Bár nem újdonság, hogy a legtöbb divatmárka külön kollekcióval készül az ünnepekre, november közepén azért elég sokkolóan hatnak egyes darabok. Nem tudtunk nem megállni például a következő installáció mellett, amikor az egyik budapesti áruházban kabátokra vadásztunk. Először csak a manós házicsizma tűnt fel, de a Chillin' with my snowmies feliratú pólón is megakadt a szemünk, és akkor még nem is sejtettük, hogy a Teso egy rakat vicces boxert is piacra dobott, hiszen mindenki imdája a humoros, ám haszontalan ajándékokat. Vagy nem? Ejnye.

Persze, ez csak egy töredéke az ünnepi kollekciónak, a brit cég ruházati márkájának honlapján fennvan az összes férfiaknak, nőknek és gyerekeknek szánt cucc, sőt, az F&F oldala szerint már le is áraztak pár terméket, így ha valahol az ön környékén csúnya pulcsis bulit szerveznek, ne feledkezzen meg betérni a legközelebbi hipermarketbe. De előbb szavazzon, menő vagy ciki tescós manónak öltözni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
453 szavazat 575 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta