22 kiegészítő 20 ezer forint alatt karácsonyra, férfiaknak

Ruhát internetről rendelni necces, pláne akkor, ha nem magának vásárol, ezért ezt karácsonyra sem javasoljuk – a webshopokban válogasson inkább a könyvek, szépségápolási termékek vagy a kiegészítők közül! Ebben a posztunkban a kedvenc férfiruhákat (is) forgalmazó internetes áruházaink kínálatából szemezgettünk: nem kötelező pont ezekkel a kiegészítőkkel meglepnie a pasiját, nézzen szét az oldalakon, hátha valami más jobban megtetszik majd.

Néhány tudnivaló

– Cipőrendelés esetén mindenképpen nézzen utána az eltérő (pl. UK) számozásnak!

– Bár furán hathat szenteste a fa alatt egy napszemüveg, viszont praktikus: a Nap télen is süt, sőt a hóról visszaverődve még inkább zavaróak a sugarak.

– Ha sálat rendel, a szín miatt gondolja végig, milyen kabátokat hord a pasija és igazítsa hozzájuk. Egy sötétkék vagy szürke darab egyébként meglepően sok mindenhez megy.

– Ugyanez a helyzet a zoknikkal is: igazítsa őket a cipőkhöz, a hóembereseket pedig kerülje, hogy az év másik 364 napján is viselhetőek legyenek.

– A Topman, a Newlook és az ASOS esetében 395 forintos fontárfolyammal számoltunk, a Mango Man-MangoOutlet párosnál pedig eleve forintban adták meg az árakat.*

ASOS

Az ASOS az egyik kedvencünk: szinte egész évben ingyenes szállítás van és sokszor itthon nem kapható márkákat (legyen szó ruháról vagy dekorkozmetikáról) foghatunk ki az eredeti ár töredékéért. A montázsba igyekeztünk több ötletes ajándékot is belecsempészni: az egyik a „Stuff Every Man Should Know” (Dolgok, amiket minden férfinak tudnia kell) című könyv, amiből a pasija megtanulhat tábortüzet gyújtani, részvényindexeket értelmezni és sörösdobozt lőni is! A honlap egyébként külön menüpontba gyűjtötte a karácsonyi tippjeit.

Elérhetőség: ASOS.com | Szállítási költség: ingyenes.

ASOS
reklámfotó

Mango Man és MangoOutlet

Nem elég, hogy a H.E. by Mangót kivonták Magyarországról, nemrég még nevet is változtattak: Mango Man néven fut majd tovább. Az árak nem éppen pénztárcabarátok, viszont van egy jó hírünk: a MangoOutlet oldalon sokszor feleannyiért megvehet dolgokat, mint a Mango Man-en.

Elérhetőség: Mango.com |Szállítási költség: Ha valamelyik Mango üzletbe kéri a csomagját és/vagy 39 995 forint felett rendel, akkor ingyenes; ha saját címre rendeli és nem éri el a 39 995 forintot a rendelése: 3295 Ft. (Szállítási idő üzletekbe 5-15 munkanap, saját címre 2-6 munkanap).

Elérhetőség: MangoOutlet.com | A szállítási költség számos dologtól függ, a rendelés véglegesítése előtt megjeleníti az oldal.

Mango
reklámfotó

NewLook

A NewLookon van női, illetve kismamarészleg is, így biztos, hogy saját magának is talál egy-két apróságot. Ami abszolút pozitívum, hogy a cipők és a kiegészítők egy menüpont alatt kaptak helyet, így akár egy kattintással ár szerinti növekvő sorrendbe is állíthatja őket, ha akarja. Ami hátrány lehet, hogy inkább fiatalabb célközönséget szólítanak meg, így – bár akadnak klasszikus ruhadarabok – belefuthatunk Marvel-figurákkal díszített telefontokokba, bögrékbe és pénztárcákba is. Az abszolút kedvencünk a horgonyos karkötő, ami kétezer forintért tényleg ajándék.

Elérhetőség: Newlook.com | Szállítási költség: 1976 – 2765 Ft (5-7 nap), 21 725 forint végösszegű vásárlás felett ingyenes.

Newlook
reklámfotó

Topman

Az angol webshop női megfelelőjét, a Topshopot sokan imádják, mert fillérekért lehet beszerezni tőlük ruhákat, cipőket és kiegészítőket. A férfiaknak kicsit jobban a zsebükbe kell nyúlniuk (illetve most önnek), de mi olyanokat válogattunk össze, amelyek 15 ezer forintnál kevesebbe kerülnek.

Elérhetőség: Topman.com | Szállítási költség: 2370 Ft (8 nap), 5530 (5 nap)

Topman
reklámfotó

*2014. november 13-i állapot alapján.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek