KARÁCSONY

Most pályázhat a saját öko-karácsonyfájával

2014. november 18., kedd 16:59

Ha sajnálja a fenyőket vagy csak közös programra vágyik a gyerekkel, esetleg ön pedagógus, ráadásul az a fajta, akit érdekel az osztálya, akkor érdemes elolvasnia a Fertő-Hanság Nemzeti Park Ingazgatóság öko-karácsony pályázatát, amire  természetes és újrahasznosított anyagokból készült, legfeljebb 1,5 méteres öko-karácsonyfákkal nevezhetnek általános és középiskolák, valamint családok.

shutterstock 217379644

„Az Európai Hulladékgazdálkodási Év programsorozat keretében meghirdetett pályázat célja összegyűjteni és kiállítani a leglátványosabban és leginkább környezetbarát módon megvalósított ötleteket" – írja a kezdeményezésről a pályázatmenedzser.hu. A pályázatra december 12. (péntek) 14 óráig lehet jelentkezni és nevezni, a karácsonyfákat december 14-ig kell beküldeni a nemzeti park központi épületébe, a Kócsagvárba. A pályaműveket a nemzeti park hagyományos Adventi vásár és játszóház rendezvényén december 14-én értékeli a zsűri és a látogatók, a legötleteseb művekért értékes ajándékokat osztanak ki. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta