KARÁCSONY

Addiktív műanyagjáték Mikulással – menő vagy ciki?

2014. november 17., hétfő 18:13

Karácsonyi időszakban ellepik a boltokat a furcsábbnál furcsák Télapók, ilyenkor csokimikulásban és apró kis mütyürben is könnyen talál olyat, ami túlmutat a sima puttonyos változaton és van valami extra vonása. 

Ilyen a Blackberry Mikulás is, ami valójában egy lestrapált, Blackberry-szerű fröccsöntött műanyag telefon, természetesen piros színben, pár szem cukorkával. A gombjai egyáltalán nem nyomogathatók, kivéve két bazinagyot, azzal irányítható ugyanis a játék, ami nem kvarctenisz vagy kígyó ám, nem – ennél sokkal hagyományosabb. Karácsonyi háttér előtt talál két kis pöcköt és egy rakás karikát, amik valamilyen folyadékban úszkálnak egészen addig, amíg meg nem nyomja a gombot. Ezzel ugyanis egy kis levegő jut a rendszerbe, ami arra pont elég, hogy kilövellje a karikákat – ha szerencséje van, pont a pöcökre. Ismerős? Gagyinak hangzik, de elég addiktív és mindössze csak 250 forintba kerül a jobb százforintos boltokban.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
269 szavazat 307 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta