KARÁCSONY

Így használhatja fel kreatívan a sütikiszúróit

2014. november 17., hétfő 13:56

Eddig csak süteményekhez használta a kiszúriót? Azt is csak karácsonykor? Pedig számtalan egyéb dologra is alkalmasak, a leleményes amerikaiak például főként DIY ajándékokat készítenek belőle.

A Red Ted Art összegyűjött néhány olyan ötletet, amik segítségével egyedi és izgalmas tárgyakat készíthet. Egy részük direkt gyerekek számára ajánl elfoglaltságot, másik részük viszont olyan viszonylag egyszerűen megvalósítható ajándékokat mutat be, amiket valószínűleg még a legkétbalkezesebbek is össze tudnak rakni. És hogy mégis miket? Készíthet szappant, gyertyát, kutyakekszet, szélcsengőt vagy épp cukorkát. Nézze meg a képre kattintva, mi mindenre jók a sütikiszúrók!

Kattintson a képre az ötletekért!
Kattintson a képre az ötletekért!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta