Olcsón is lehet divatos cipője!

Ha nem akar sokat költeni egy tartós (de unalmas) cipőre, nézzen körül a fast fashion boltokban és az Asia Centerben! Utóbbi ismét erős árban és kínálatban egyaránt, de azért azt is megmutatjuk, mit tud a konkurens CCC, Deichmann, H&M és Tesco – ezekben az üzletekben is igazi kincsekre lelhet.

Asia Center

Az Asia Center erőssége egyértelműen a cipő: minden műbőr, nem feltétlenül él túl egy szezont, de az árak is ehhez igazodnak. Mostanság divatos Oxford cipőket már 2000 forintért kaphat, de van egész extrém verzió is 4000-ért – nagy kár, hogy már csak nagy méret maradt belőle:

Balerinacipőkből kifogyhatatlan az Asia Center, azok is ritkán kerülnek többe 2 ezer forintnál és van belőlük nagymasnis, lakk, fémorrú, púderszín, cukorkaszín, neonszín, szegecses, strasszos, minden, amit csak el tud képzelni. Bokáig érő gumicsizmával is Dunát lehet rekeszteni: jópofák ezek a cipők, de minden második nőn ez fog szembejönni az első májusi esőnél, az tuti.

Műbőr körömcipőből is széles a választék, 4 ezer forintért kap szinte bármilyen színűt. És persze vászon tornacipőért se érdemes máshova indulni, itt a legolcsóbb a háromsoros fűzős változat, csak 1500 forint. Bőrcipőket ne keressen, és ha évtizedekre vásárolna cipőt, akkor se itt a helye és az udvarias kiszolgálást is máshol keresse: de ha egy szezont valami divatosban húzna ki, és a kényelem se elsődleges szempont, érdemes ide látogatnia.

CCC

A CCC is erős versenyző: náluk bőrcipőket is vásárolhatunk 10-20 ezer forint közötti, ez baráti ár. A műbőrök ára ennek megfelelően szintén nagyon nyomott, 5 ezer forint alatt tökéletes kis nyári cipőket, balerinákat, szandálokat, magassarkúkat vásárolhatunk, nézze csak meg a galériában! Rengeteg képet lőttünk az üzletben, tényleg fölösleges körülírni, kattintgassa végig a fotókat!

Deichmann

A Deichmann kicsit lemaradni látszik az ár/érték versenyben, 6990 forintért adják a Nike-szerű edzőcipőket, vannak strasszos mokaszinok és balerinák is, melyek féláron se szépek. A legjobb fogás a hasítottbőr bokacipő, mely 7990 forintba kerül, a bordó bakancs se rossz 6990-ért és persze ha sokáig nézelődik, találhat valami kedvére valót. Színeket viszont nagyon ne keressen.

H&M

Cserébe a H&M-ben vannak bőven színes balerinák, 2990 forintért, alig drágábban, mint az Asiában. A mokaszinok is nagyon csinosak, átlag 5990 forintba kerülnek. Vászoncipőért nem érdemes ide jönni, mert itt is 3 ezer forint egy szürke kiscipő – persze lesz ez még 1500 leárazva... a H&M annyival erősebb, mint olcsó konkurenciái, hogy nagyon jól követi a trendeket, így traktortalpú cipőkért ide kell jönni: 8990 forint egy fehér, igazán ronda bakancs, ami a nyáron tényleg annyira divatos lesz, hogy úgyis beszerez ön is egyet.

New Yorker és Tesco

A New Yorker egy oldalt kivágott műbőr bakanccsal száll be a versenybe: ez már évek óta divat, mióta a Balenciaga feltalálta, épp ideje, hogy olcsón is be lehessen szerezni. A New Yorker amilyen béna táska-fronton, olyan jó a cipők terén: a 9990 forintos, bordó bakancsuk például valódi bőr, a csíkos tavaszi vászoncipő 2390 forint, és nem láttunk máshol hasonlót.

Az F&F-nél ismét virtuálisan nézelődtünk, ha ugyanis nem a kijelölt, extra F&F készlettel felszerelt Tescóba megy az ember, jó eséllyel semmit nem talál azok közül a cipők és ruhák közül, amik a honlapon vigyorognak rá – annyira meg mégse vagyunk elszántak, hogy ezért külön elmenjünk a Fogarasi vagy Váci úti hiperbe, annál is kevésbé, mivel a Fogarasin múltkor totál lyukra futottunk, alig volt valami. Nos tehát az F&F honlapon sok szép papucs és szandál van, párat lementettünk, hogy önnek ne kelljen külön megnyitnia a böngészőben az ő oldalukat – nézze meg az F&F legjobb cipőit is a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek