no

Ők Németország legmenőbb férfidivat-bloggerei

Divatblogokkal lassan tényleg Dunát lehet rekeszteni, egyre nehezebb kitűnni és bizony nagyon sok munkát kell belefektetni azoknak, akik a jövőben ebből vagy ennek segítségével szeretnének megélni. Érdekes megfigyelni, hogy országonként mennyire eltérő az öltözködéssel foglalkozó online naplók kultúrája és azok fogadtatása: míg itthon még mindig meg-megszólnak bloggereket, amikor bevállalósabb ruhadarabot mutatnak be, addig külföldön sokkal befogadóbbak az olvasók és talán ennek köszönhetően a blogok szerkesztői is sokkal többet mernek megmutatni magukból.

Mi most arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtjük a Németországban élő férfidivattal foglalkozó bloggereket. Ezt részben a saját RSS-olvasónk segítségével (néhányat közülük mi is követünk), részben pedig a népszerű lookbook.nu oldal segítségével.

Mi az a lookbook.nu?

A lookbook.nu egy olyan közösségi portál, ahova minden vállalkozó szellemű tag feltöltheti az általa viselt összeállításokat. Írhatunk véleményt mások képe alá és ha tetszik, akkor a HYPE gombra kattintva ezt ki is tudjuk fejezni.

La Nuit Se Termine

A listánk első, német nyelvű blogját a 21 esztendős Benjamin szerkeszti és a legtöbb bejegyzésében általa viselt ruhákat vagy hangulatképeket mutat be. Stílusára leginkább az egyszerűség jellemző, a legtöbbször tornacipőben, farmerben és ingben láthatjuk, de mindig csempész valami fordulatot az összeállításaiba - például mintákat. A blogját ezen a linken tekintheti meg.

A 21 éves Benjamin a legtöbbször inspiráló összeállításait posztolja a blogján.
A 21 éves Benjamin a legtöbbször inspiráló összeállításait posztolja a blogján.http://www.lanuitsetermine.com

Christoph Schaller

Christoph Schaller blogja, a Christophwho.com leginkább azoknak szolgálhat inspiráció forrásaként, akik szeretik a szép fotókat és stílus tekintetében inkább a hétköznapi, de különleges áll közelebb hozzájuk. Az utazásokat megörökítő fényképek mellett ugyanúgy megfér a neon sárgászöld színű ballonkabátot középpontba állító készült outfit bejegyzés is.

Christoph Schaller blogján egyszerre találhatunk utazásokat dokumentáló fényképeket és inspiráló összeállításokat is.
Christoph Schaller blogján egyszerre találhatunk utazásokat dokumentáló fényképeket és inspiráló összeállításokat is.http://www.christophwho.com

Shiggers On Street

A Shiggers On Street blogot Dustin Hanke szerkeszti 2008 óta. Az induláskor mindössze 14 éves volt, még nincs 20 éves, de több ezer rajongója van. Stílusa meglehetősen fiatalos és nagyon jól keresztezi a luxusházak termékeit a fast fashion boltok polcairól származó darabokkal. A szűk farmer-egyszerű póló-bőrdzseki összeállításai kicsit unalmasak, de szerencsére nem csak ilyenekkel találkozhatunk nála.

Dustin nincs még 20 éves és blogján legtöbbször bőrdzsekivel, illetve kockás ingekkel találkozhatunk.
Dustin nincs még 20 éves és blogján legtöbbször bőrdzsekivel, illetve kockás ingekkel találkozhatunk.http://www.shiggersonstreet.com

FashionWhisper

A FashionWhisper oldal Oliver Milczarek nevéhez kötődik, akinek összeállításai gyakran érintik a férfi és női öltözködés határát. Uniszex szettjeit azonban magabiztosan viseli, ez pedig az olvasóra is kihat: egy percig sem kételkedünk azon, hogy vajon átlépte-e azt a bizonyos határt és hogy jól áll-e neki.

Oliver Milczarek összeállításai gyakran a férfi és női öltözködés határát súrolják.
Oliver Milczarek összeállításai gyakran a férfi és női öltözködés határát súrolják.http://www.fashionwhisper.com
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek