MAGYARORSZÁG 2013

Kvíz: felismeri a magyar tervezők munkáit?

2013. augusztus 21., szerda 19:25

Tizenhárom képet gyűjtöttünk össze az elmúlt egy év kifutós eseményeiről, ön pedig tippelhet, melyik képen látunk hazai rendezvényen bemutatott, magyarok által tervezett ruhát és melyik fotó készült Párizsban, Moszkvában vagy New Yorkban!

A Je Suis Belle, a USE Unused, Michale Kors, Bouchra Jarrar, és Konsánszky Dóra ruhái is szembe fognak jönni önnel, de most nem kell pontosan tudnia a tervező nevét, elég, ha annyit rávág a képre, hogy magyar vagy külföldi tervező ruháját látja rajta: a kvíz végén eláruljuk majd azt is, melyik ruhát ki tervezte!

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta