Tuti ajándék fél óra alatt

A világ egyik legegyszerűbb ajándéka egy cuki, megható, vagy csak szép emlékeket idéző fotó, főleg ha egy jó keretet is találunk hozzá. Ez lehet akár otthoni darab, akár párszáz forintos alap képkeret, lehet műanyag vagy fa, vagy akár fém is, de a nagyi szép régi keretét nem érdemes befogni a célra: teljesen mindegy ugyanis, milyen a keret maga, nem fog látszani belőle semmi.  Az egészhez csak aranyfüst és ragasztó kell, meg persze egy jó fénykép.

A teljes beruházás 2000 Ft volt
A teljes beruházás 2000 Ft volt

Mi kell hozzá?

Aranyfüst fólia vagy pehely

Ragasztó

Képkeret

 A kivitelezés mindössze fél óra, a nagy része várakozás. A kívánt tárgyat kenjük le ragasztóval (ez pont olyan mint a dekupázsragasztó, csak lassabban szárad), és várjunk addig míg átlátszó nem lesz. Ha ez kész, akkor egyszerűen, kézzel vagy ecsettel nyomkodjuk a ragasztóba az aranyfüstöt. A dolog azért roppant jó, mert nem kell hozzá pontosnak lenni, ügyeskedni, számolni, mérni, csak nyomkodni.

A füstfólia pehely 800-1000 Ft körül kapható, a hozzá passzoló ragasztó 600 Ft. Bár látszólag a fólia viszonylag kevés, de ez megtévesztő, egy képkeretnyi használatot észre sem venni rajta. Mi a Pentart termékeit vettük, mert ezek a legelterjedtebbek. A maradék fóliával fel lehet dobni a régi karácsonyfa díszeket, vagy akár az adventi gyertyákat is.

keret
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek