no

Karácsonyi fehérneműt vásárolni nem kell félnetek, jó lesz

Bár nemrég mustráztuk a fehérnemű-felhozatalt, úgy gondoltuk, utánajárunk annak is, hogy karácsonyra milyen melltartóval és hozzávaló alsóval rukkoltak elő a különböző márkák. A felhozatalra karácsonyi jelzőt csak ímmel-ámmal lehet ráaggatni. Mert az oké, hogy minden vörös, fekete és sötétzöld, de hogy ennyiben merüljön ki az ünnep, az azért elég szomorú. Úgy érezzük, egy kicsit kreatívabbak is lehetnének az illetékesek. 

Addig is csak csorgatjuk a nyálunkat a Victoria’s Secret csodáin, és igen, már egy kicsit mi is unjuk, hogy állandóan velük példálózunk, de mi egyebet tehetnénk, ha annyira jó a karácsonyi Gift Bookjuk?! Ráadásul Palvin Barbi mosolyog a legtöbb, karácsonyi álmot ígérő fehérneműben. Ők szerencsére nem szűkítik le a karácsonyi színeket pirosra meg feketére. Ha már kinézegette magát a VS oldalán, olvasson tovább és nézze meg, hogy itthon mi kapható. 

H&M

A svéd cég hozta a formáját fehérneműk terén: vannak gigaméretű szivacsok a melltartókban, és akadnak az ünnepeket idéző darabok is. Igaz, ami igaz, sokkal többet vártunk tőlük, mert ahogyan van szarvasos vagy hópelyhes pulóver, úgy igazán előrukkolhattak volna legalább egy hasonló mintás fehérneművel. Ehelyett marad a csilli-villi dekoltázs flitterrel, csillámporral, ami még mindig több mint amit az Intimissimi vagy a Triumph fel tud mutatni. Méretben még mindig az van, amit eddig már vagy százszor leírtunk, és úgy sejtjük, ez nem is fog változni a közeljövőben. Az árak jók, a melltartók 2990-3990 forintba kerülnek.

Intimissimi

Teljesen ledöbbentünk, amikor kiderült, hogy az új karácsonyi kollekció legtöbb darabjából csak B kosaras melltartó van. Jó, egy D kosarast azért találtunk az amolyan jó-erősen-tartsa-a-melleket-mintsem-hogy-csinos-legyen kategóriából. De most komolyan, miért gondolja azt bárki is, hogy ha a mell nagy, akkor már egyből lóg is? Egy sima kétsoros kapocs is bőven megteszi, és nem kell az egész testet behálózó pántáradat sem. Egyszerűen legyen olyan mint az A meg B kosarasok – óriás szivacs nélkül, csak nagyobb méretben. Tényleg olyan nagy kérés ez?! Na meg, ha azt vesszük, hogy kicsit sem olcsók ezek a fehérneműk 5900-14900 forintért, nem értjük, a kereskedők miért nem hallják meg a sirámainkat! Nézze meg a fotókat a galériában, megéri, van egy-két szép darab...kis méretben.

Átok vagy áldás a karácsonyi fehérnemű?

Tesco

Hiszi vagy sem, a Tescóban voltak a legjobb fazonú melltartók. Nos, csak egy apró bibi volt: szörnyű az anyaguk, ami viszont éppen elég ahhoz, hogy ne vegyük meg. Igaz, ha csak a karácsony szellemében szeretne tündökölni a barátja/férje előtt ilyen pazar cuccokban, ne fossza meg az élvezettől. Nyugodtan hagyja azt is, hogy leszaggassa önről, ugyanis még akkor sem fog sokkot kapni a dühtől, hiszen a melltartók 2790-4290 forintba kerülnek, csinosabb alsót pedig már 1190 forintért is találhat.  Hahó, gyermeklelkűek! Itt lehet kapni szarvasos, karácsonyfás „nagymamabugyikat”, darabját 990, vagy ha kettőt vesz 1790 forintért. 

Tezenis

Találtunk mellbimbóvillantós, szívecskés melltartót (nem győzzük hangsúlyozni a galéria fontosságát!), hozzáillő bugyit és egyéb, masnis, fodros, csipkés csábító kellékeket, amelyekkel hatni lehet a férfiakra így vagy úgy. A melltartók ára 3990 és 4790 forint között mozog, alsót már 1790 forintért lehet venni. Nagyibugyi itt is van, csomagos, karácsonyfás, szarvasos is, és ha valaki úgy gondolja, hogy azonnal hármat is szeretne hazavinni belőlük, nyert ügye van! Így darabját 996 forintért kaphatja meg.

Ön mit gondol, csodálatos?

Triumph és Oysho

Nem nagyon értettük a Triumph karácsonyi felhozatalát: pandás, skót kockás és teljesen fekete darabokkal rukkolt elő, ami persze nem baj, csak meglepő. Az árai megfizethetők, a fehérneműk kényelmesek és nem bolyhosodnak ki már az első mosás után. Mi magunk is kedveljük a márka termékeit, és nem, ez itt most nem egy fizetett hirdetés. És bár szeretjük, ezt az idei karácsonyi kollekciót most mi kihagynánk. Ja, és persze itt léteznek nagyobb kosarak is, sajnos nem mindig a szebb fehérneműkből. A mellékelt galéria végén szerepel pár darab az Oysho kínálatából is, csomagolásban egyelőre ők a nyerők.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek