no

Így lehet saját Picassója!

Ki mondta, hogy fényképet ajándékozni ciki? Mondjuk, ha a cikket olyasvalaki írja, aki imád jópofa bögréket és gyertyákat ajándékba kapni, akkor amúgy is tök mindegy, de az alábbiakban adunk néhány ötletet arra, hogyan lehet kreatívabban felhasználni egy fényképet, mint az előhívatás + keretezés. 

Személyes kedvencünk a témában a mostanában nagyon felkapott vászonkép, ami nemcsak azért jó, mert mutatós, hanem azért is, mert szinte végtelen variáció létezik belőle, így mindenki ízlésének könnyedén megfelelhet. Az interneten szerencsére találni mindenféle lehetőséget egy ilyen alkotás megrendelésére, még akár olyat is, amihez ki se kell mozdulni otthonról, csak beküldeni az általunk készített fotót, és várnunk annak színes, szélesvásznú változatát, amit keretezés helyett csak rá kell akasztani egy szögre.

vkep
tobbreszeskepek.hu

Ha nem bízunk magunkban ennyire, vagy tudjuk, hogy az ajándékozandónak teszem azt fekete hálószobája van, ami mögé pont elférne egy jópofa kép, akkor sincs gond, mert szerencsére akadnak egészen jó és igényes fotók mindenről, virágoktól kezdve amerikai nagyvárosokig, amikből akár egész falunkat feltapétáztathatjuk, mert ez a jelen pálmafás-tengerpartos óriásposztere. Ez a megoldás akkor is nagyon hasznos lehet, ha szeretnénk egy Rippl-Rónait a nappalinkba, de az időnk szűkössége nem engedi kiválasztani a megfelelőt.

Jó, de mi történik akkor, ha mindenképp valami nagyon fontos pillanatról készült képet szeretnénk kicsiben ajándékozni, nem a már megszokott, falra akaszthatós formában? Ilyenkor jönnek aztán a kreatívnál kreatívabb ötletek, az már egy egészen másik kérdés, hogy óvatosan kell bánnunk velük, simán vannak, akiknek ezek egyáltalán nem jönnek be.

fk

Fényképet ugyanis ma már bármire nyomtathatunk, amire nem szégyellünk, kezdve a kulcstartótól a bögréken át egészen a pólókig. Ki ne hallott volna már fényképes egéralátétről, vagy arról, hogy ma már minden valamire való, nyomtatásra képes szaküzletben csináltathatunk akár telefontokot is, amiről mindig szerettünk képe néz ránk vissza.

És akkor még mindig nincsen vége, merüljünk el végérvényesen a giccsben, hiszen ott van a jó fényképes hógömb, ami később gyerekjátéknak is jó (amíg össze nem törik), vagy gondoljon csak bele, mennyivel jópofább dolog a tunéziai nyaralást összerakni puzzle-ból, mint - teszem azt - a világtérképet.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra