KARÁCSONY

Legyen alkalmi karácsonykor 86 millióból!

2011. december 14., szerda 11:06

Lassan beindulnak a nagy karácsonyi bulik, amelyek legalább annyira erőltettetek, mint a vásárlóláz karácsony idején. Egy 86 milliós rucival azért fel lehet dobni a hangulatot. Legalább a sajátunkat.

Ha Ön már minden ajándékot megvett, és felkészült a szentestén megrendezett vacsorára, szerencséje van. Sokan még ilyenkor is kapkodva rohannak egyik boltból a másikba a megfelelő ajándékért, vagy hogy a karácsonyi vacsorára, a két ünnep közötti partikra megtalálják a megfelelő ruhákat.

Öltözzön tetőtől talpig strasszba!

Ha ön is közéjük tartozik, és van 86 milliója, ne keressen tovább, dobja ki a pénzét erre a 150 ezer darab Swarovski kristállyal kirakott koktélruhára, amiért 368 000 amerikai dollárt (85,8 millió forint) kérnek. A Ralph & Russo által tervezett darabon huszonöt varrónő dolgozott éjjel-nappal, több mint száz órán keresztül – írja a BornRich.com.

krs600

Sztárok és a vörös szőnyeg

Az angol Tamara Ralph és Michael Russo 2007-ben Londonban alapították meg luxuscégüket: Ralph & Russo néven, és a jelek szerint akkora nagy ászok, hogy a weboldalukat se nézheti meg akárki, csak a regisztrált kiváltságosok. Koktélruhákra és vörös szőnyeges csodákra specializálódtak, és nem egy sztár jelent már meg ruhakölteményeikben. Ügyfeleik közé tartozik Beyonce, Angelina Jolie, Eva Longoria, Penelope Cruz, Kelly Brook és Elizabeth Hurley is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2011.12.18 13:29:41Deworde

    Kétségkívül emeli az értékét, hogy éjjel-nappal dolgoztak rajta a varrónők. Kíváncsi lennék,hogy melyik országban történt mindez, hogy hány órát dolgozott rajta _egy_ varrónő, miért volt ilyen szoros a határidő, hogy éjjel és nappal is dolgozni kellett rajta, illetve hogy megkapták-e a műszakpótlékot. Ez a csada megtestesít majdnem mindent, amit ez a gyönyörű kapitalizmus fel tud kínálni.
    De milyen ez a ruha elölről? Vagy még mindig nincs kész? Most azon gondolkodom, hogy a családi, ajándék játékokkal játszós "koktélpartira" megvegyem-e, hogy én legyek a hótündérke. Mert ha nincs eleje, akkor nem kell... Egy póló emellé már nem fér be a költségvetésbe:D.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta