Legyen alkalmi karácsonykor 86 millióból!

Lassan beindulnak a nagy karácsonyi bulik, amelyek legalább annyira erőltettetek, mint a vásárlóláz karácsony idején. Egy 86 milliós rucival azért fel lehet dobni a hangulatot. Legalább a sajátunkat.

Ha Ön már minden ajándékot megvett, és felkészült a szentestén megrendezett vacsorára, szerencséje van. Sokan még ilyenkor is kapkodva rohannak egyik boltból a másikba a megfelelő ajándékért, vagy hogy a karácsonyi vacsorára, a két ünnep közötti partikra megtalálják a megfelelő ruhákat.

Öltözzön tetőtől talpig strasszba!

Ha ön is közéjük tartozik, és van 86 milliója, ne keressen tovább, dobja ki a pénzét erre a 150 ezer darab Swarovski kristállyal kirakott koktélruhára, amiért 368 000 amerikai dollárt (85,8 millió forint) kérnek. A Ralph & Russo által tervezett darabon huszonöt varrónő dolgozott éjjel-nappal, több mint száz órán keresztül – írja a BornRich.com.

krs600

Sztárok és a vörös szőnyeg

Az angol Tamara Ralph és Michael Russo 2007-ben Londonban alapították meg luxuscégüket: Ralph & Russo néven, és a jelek szerint akkora nagy ászok, hogy a weboldalukat se nézheti meg akárki, csak a regisztrált kiváltságosok. Koktélruhákra és vörös szőnyeges csodákra specializálódtak, és nem egy sztár jelent már meg ruhakölteményeikben. Ügyfeleik közé tartozik Beyonce, Angelina Jolie, Eva Longoria, Penelope Cruz, Kelly Brook és Elizabeth Hurley is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra