Depressziós mackóval támad a kirakatkarácsony

Körbejártuk a belvárosi üzleteket, hogy megnézzük, hogyan dekorálják idén a karácsonyi kirakatokat. A Philanthia láncdohányos nénije és depressziós mackói mindent visznek, de nem rossz a parókás Benetton-kutya sem.

Budapest belvárosát december elejétől már jó körbejárni esténként, mert az elegánsabb boltok általában szép dekorációval készülnek a karácsonyra karácsonyi extrapofitra. Úgyhogy az első decemberi héten így tettünk, és el is kapott a "régen minden jobb volt"-érzés. A Vörösmarty tér ruhaboltjai nem nagyon mutatnak semmit, a Philanthia legendásan ízléses, érdekes kirakatában egy rózsaszín neglizsés nyanya láncdohányzik, miközben depressziós medvék ülnek a lábai körül, a Váci utcán sétálva nézelődni sem lehet, fél percenként leszólítanak az étterembe terelő emberek. Fotózni meg végképp nem hagynak. Galériánkban a bánat oka.

A közvilágítás persze a legtöbb helyen szép, és áll már a Vörösmarty tér nagy karácsonyfája is. Persze lehet, hogy csak túl korán érkeztünk – nemsokára adunk még egy esélyt a városnak, de nem itt. Keressük a legszebb budapesti kirakatot, és az ünnepi világítású utcákat. Ha megtalálta, küldjön róla egy fotót ide. Ha nem, majd mi keresünk tovább. Addig meg igyanak forralt bort.

Oszd meg másokkal is!
Mustra