KARÁCSONY

Depressziós mackóval támad a kirakatkarácsony

2011. december 1., csütörtök 09:18

Körbejártuk a belvárosi üzleteket, hogy megnézzük, hogyan dekorálják idén a karácsonyi kirakatokat. A Philanthia láncdohányos nénije és depressziós mackói mindent visznek, de nem rossz a parókás Benetton-kutya sem.

Budapest belvárosát december elejétől már jó körbejárni esténként, mert az elegánsabb boltok általában szép dekorációval készülnek a karácsonyra karácsonyi extrapofitra. Úgyhogy az első decemberi héten így tettünk, és el is kapott a "régen minden jobb volt"-érzés. A Vörösmarty tér ruhaboltjai nem nagyon mutatnak semmit, a Philanthia legendásan ízléses, érdekes kirakatában egy rózsaszín neglizsés nyanya láncdohányzik, miközben depressziós medvék ülnek a lábai körül, a Váci utcán sétálva nézelődni sem lehet, fél percenként leszólítanak az étterembe terelő emberek. Fotózni meg végképp nem hagynak. Galériánkban a bánat oka.

A közvilágítás persze a legtöbb helyen szép, és áll már a Vörösmarty tér nagy karácsonyfája is. Persze lehet, hogy csak túl korán érkeztünk – nemsokára adunk még egy esélyt a városnak, de nem itt. Keressük a legszebb budapesti kirakatot, és az ünnepi világítású utcákat. Ha megtalálta, küldjön róla egy fotót ide. Ha nem, majd mi keresünk tovább. Addig meg igyanak forralt bort.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.12.02 09:49:57Figyel Castro

  Budapest, ne viccelj! Zürich, azt érdemes megnézni!

 • 2011.12.02 19:54:27gbaba

  Nekem nagyon bejön, hogy figyeltek a részletekre és a "boszorkány" csikkjein meg a rúzsnyom is ott van!

 • 2011.12.03 00:47:09goodjohnwin

  nekem a Spriengfield, a Zara meg a Cottonfield és a Thomas Sabo kirakata nagyon tetszik, bár egyik sem tipikusan karácsonyi (hál' istennek)
  A Philantiás banya szerintem zseniális, ők mindig nagyon korán el szoktak kezdeni "ünnepelni", talán kicsit túl hamar a magyar ízlésnek... mindenesetre legalább eredetiek :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta