KARÁCSONY

A világ legdrágább karácsonyi koktélja

2011. december 6., kedd 13:57

Ha ebben a hónapban Londonban jár, feltétlenül keresse fel a Movidát, a város egyik éjszakai szórakozóheyét, mert elképzelhető, hogy lesz alkalma megnézni a világ legdrágább karácsonyi koktélját.

A luxusital neve Flawless (hibátlan), és 35 000 angol fontba (12,4 millió forint) kerül.

A recept

Egy kis Louis XII konyak, fél üveg Cristal Rose pezsgő, egy kevés barnacukor, keserű Angostura, és néhány 24 karátos, ehető aranylevél.

Mégsem a bizarr összetevők miatt kerül milliókba

A kristálypohár alján egy fehérarany gyűrű lapul, melynek éke egy 11 karátos óriásgyémánt. Az ital elfogyasztásáig két biztonsági őr vigyáz a szerencsésre, aki a koktélt fogyasztja. Szép kis karácsonyi ajándék.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta