KARÁCSONY

Gyerek nélkül nincs karácsony, se reklám

2011. december 12., hétfő 11:54

Ahogy közeledik a karácsony, úgy nő azoknak a termékeknek a száma, amelyeket a cégek szerint meg KELL vennünk. Az a szerencse, hogy ezt néha nagyon ügyesen teszik. Hatnak az érzékeinkre, az érzéseinkre, és nem utolsósorban a pénztárcánkra.

De hát ez van.

tk3s 6298005 0644

Kezdjük a legújabbal

A John Lewis áruházlánc minden évben komoly filmeket készít: szuper a kreatív koncepció, a megvalósítás, és persze a zene (de erről később). Az idei hirdetés főszereplője nagyon, nagyon... nagyon várja a karácsonyt.

Ünnepelj ma velünk

Nem hagyhatjuk ki a műfaj egyik megteremtőjét, a klasszikus Coca-Cola karácsonyi hirdetést. A reklámban először 1931-ben megjelenő St. Nick, a cég által létrehozott Mikulás olyan kultikus figurává vált az elmúlt 80 évben, hogy elhomályosította az összes többi (vékony, kékruhás, manószerű, stb.) Mikulás-képet. Nem kár értük.

Alternatív felhasználás

Egy reklám a Yellow Pages (Sárga Oldalak) alternatív felhasználásáról. Angliában ezt a reklámot éveken keresztül minden karácsonykor láthatták a tévénézők.

Sweet Child O' Mine

Egyszerűen kellett egy olyan reklámot betenni ide, amelyikben a Guns'n'Roses hallható. Sosem gondolnád, hogy így is hangozhat, pláne karácsonykor.

És egy megfejtés: anya a Télapó!

Legalábbis a gyerekek szerint. Végülis...

Santa és az M&M-figurák

És a végére egy lelkesítő, felszólító jellegű megmozdulás a GAP Kidstől

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta